Boode op zondag
Sun Oct 20
Kevin
Boode op Zondag
Brink 10
Bathmen, 7437 AM
21:00

Kevin

~

Kevin a.k.a. SlowFlowAnimal heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Zoals zijn naam al verklapt doet hij alles in zijn eigen tempo. De in Rotterdam geboren en getogen rapper vertelt voornamelijk wat hij zelf mee maakt en hoe hij het leven om zich heen ziet. Eind 2016 bracht hij zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’ uit en na een dag stonden alle 9 tracks in de Nederlandse top 50 van Spotify! Begin 2018 bracht Kevin zijn debuut album ‘Lente’ uit, waarmee hij de felbegeerde nummer een positie in de Dutch Album Top 100 heeft toegeëigend voor 2 weken. Met de hit-single ‘Beetje Moe’ met Chivv en Lil Kleine behaalde de rapper ook de nummer een status in de Dutch Single Top 100. In de Herfstvakantie komt hij naar de Grote Zaal van Boode!

De Shotjesbar, Club en het Feestcafé zijn deze avond ook geopend!

Tijdens herfstvakantie rijden de Boode-bussen vanuit de gebruikelijke routes Epe/Vaassen, Apeldoorn/Twello en Olst/Wijhe. Bustickets voor de Boode-bus koop je hier. Ook is de Taxi Actie bij Taxi Stegeman en Taxi Hetebrij geldig en zorgt Taxi Berkhout voor busvervoer uit Zutphen en omgeving. Check deze pagina voor meer informatie over de plaatsen die in aanmerking komen, de voordelige tarieven en om een rit te reserveren.

Ben je jarig in de maand oktober? Boode trakteert, maak gebruik van de verjaardagsactie! Vergeet je hiervoor niet per mail aan te melden, want er is maar beperkt plek.

WordPress Video Lightbox Plugin