Boode op zondag
Sat May 18
Jonna Fraser
Boode Gaat Vreemd
Brink 10
Bathmen, 7437 ZG
21:00

Jonna Fraser

Jonna Fraser bij Boode gaat Vreemd

Jonathan Fraser (22) is opgegroeid in Zaandam Zuid. Op zijn 12e maakte hij kennis met hiphop sindsdien is het zijn uitlaatklep. Het begon als een hobby, maar snel werd het zijn liefde. Met zijn aparte stemgeluid en unieke delivery onderscheid hij zich van de rest. Jonna Fraser is opgegroeid met allerlei soorten muziekgenres en dat hoor je weer terug in zijn muziek. Hij vindt zijn inspiratie bij het maken van muziek voornamelijk bij soul muziek en rap uit de jaren 90. Hij heeft een erg veelzijdige smaak (van gangster rap tot zwoele soulnummers) en dat is goed terug te horen aan de diversiteit in zijn muziek. Jonna is een goedlachse en positief ingestelde jongen en draagt een goed gevoel uit in zijn teksten.

Debuut in 2014

Eind 2014 bracht Jonna zijn debuut EP uit genaamd “Maatje 45”. De releaseparty was uitverkocht en de EP is goed ontvangen door het nederlandse publiek. In februari dit jaar heeft Jonna met een delegatie rappers en producers op Schiermonnikoog gezeten. Daar is het album New Wave ontstaan waar Jonna zijn bijdrage heeft op de tracks Het Is Zover, Hoog/Laag, Je Kan Er Niet Omheen en Liegen Voor De Rechter. New Wave is bij het optreden op Lowlands in augustus 2015 bekroond als gouden plaat en de single Hoog/Laag als platina. Daarnaast heeft hij een gastbijdrage op de track Tempo met Hef en Kraantje Pappie. Op 21 augustus heeft Jonna zijn handtekening gezet onder een contract bij Noah’s Ark. In september dropte hij zijn eerste single en video op de Ark “Hoop Ellende” met labelgenoot Hef. De Zaandammer is veel in de studio te vinden en werkt hij aan veel nieuw materiaal.

De vaste buslijnen rijden en de verjaardagsactie is geldig. Check boodeopzondag.nl/vervoer voor meer info over de bussen en kijk op boodeopzondag.nl/verjaardag om te kijken hoe je je aan kunt melden voor de verjaardagsactie.

 

WordPress Video Lightbox Plugin