Boode op zondag
Thu May 30
Jacin Trill
Boode op Hemelvaartsdag
Brink 10
Bathmen, 7437 ZG
21:00

Jacin Trill

Begin 2016 was Jacin vooral bezig met hiphopdance-battles. Eind 2016 begon hij verschillende nummers uit te brengen via SoundCloud. In 2017 leerde hij producer 808milli kennen. Twee dagen na zijn eerste ontmoeting met 808milli sluit het duo zich op in de kamer van Jacin om muziek te maken. Het resultaat hiervan was de mixtape Happyland.

De eerste videoclip van de Happyland-tape was het nummer Kspreyopjebytch. Het nummer bleek succesvol en werd opgepikt door rappers Bokoesam en Ronnie Flex. Een half jaar nadat Happyland werd uitgebracht, moest Jacin stoppen met zijn opleiding aan de Nederlandse Pop Academie, omdat hij het te druk had met optredens. In november 2017 werd de videoclip van Rozeswoesh opgepikt door het Amerikaanse hip-hop-medium WorldStarHipHop, waarbij Jacin The World’s First Deaf Rapper werd genoemd. Als gevolg hiervan kwam Jacin in contact met de Amerikaanse rapper Ugly God. In december 2017 vertrok Jacin samen met producer 808milli en manager Geert naar Amerika om aan muziek te werken met Ugly God. Hier kwam het nummer lettetznow uit voort.

Ondertussen was Jacin in Nederland samen de studio in gedoken met Bokoesam. Deze samenwerking beviel zo goed dat beide artiesten besloten om een gezamenlijke ep uit te brengen.

Op 9 februari 2018 kwam de gezamenlijke ep van Jacin en Bokoesam uit, getiteld Zo Vader, Zo Zoon. Het album wist op nummer 1 binnen te komen in de Album Top 100. Naar aanleiding van het succes van de ep besloot het duo om te gaan toeren.

 

De vaste buslijnen rijden en de verjaardagsactie is geldig. Check boodeopzondag.nl/vervoer voor meer info over de bussen en kijk op boodeopzondag.nl/verjaardag om te kijken hoe je je aan kunt melden voor de verjaardagsactie.

 

WordPress Video Lightbox Plugin