Boode op zondag
Sun Aug 04
Bram Krikke + Stefan & Sean
Boode op Zondag
Brink 10
Bathmen, 7437 AM
21:00

Hij is DJ bij SLAM!, zet wekelijks een andere stad op stelten met zijn bramdende vragen, zit tegenwoordig in elk online format wat je maar kan vinden, is bro’s met vloggers, bloggers, dj’s en al zijn fans, heeft een eigen dansje en een legendarische snor en harkt views binnen alsof het niks is. Je kan eigenlijk niet om deze man heen tenzij je onder een steen leeft. Samen met Stefan & Sean scoorde hij de feesthit ‘potentie’ en in de zomervakantie komt hij naar Boode. Daar zit potentie in!

De Shotjesbar, Club en het Feestcafé zijn ook geopend!

Tijdens de hele zomervakantie rijden de Boode-bussen vanuit de gebruikelijke routes Epe/Vaassen, Apeldoorn/Twello en Olst/Wijhe. Bustickets voor de Boode-bus koop je hier. Ook is de Taxi Actie bij Taxi Stegeman en Taxi Hetebrij geldig en zorgt Taxi Berkhout voor busvervoer uit Zutphen en omgeving. Check deze pagina voor meer informatie over de plaatsen die in aanmerking komen, de voordelige tarieven en om een rit te reserveren.

Ben je jarig in de zomervakantie? Boode trakteert, maak gebruik van de verjaardagsactie! Vergeet je hiervoor niet per mail aan te melden.

WordPress Video Lightbox Plugin