Boode op zondag
Sun Jul 28
Beats by Esko
Boode op Zondag
Brink 10
Bathmen, 7437 ZG
21:00

Bijna elke hit uit het laatste jaar begint met “Beats by Esko” en dat succes hoor je deze avond in de Grote Zaal! Van “Hey Meisje” met Josylvio tot “Huts” met The Blockparty, waar Esko aan meewerkt wordt een succes. Een producer en DJ met rapskills zijn schaars in Nederland. Laat staan dat deze persoon ook nog labeleigenaar is. Esko is deze uitzonderlijke artiest die met zijn platenlabel Van Klasse al een prominente plek heeft bemachtigd in de Nederlandse urban scene. De Shotjesbar, Club en het Feestcafé zijn ook geopend!

Tijdens de hele zomervakantie rijden de Boode-bussen vanuit de gebruikelijke routes Epe/Vaassen, Apeldoorn/Twello en Olst/Wijhe. Bustickets voor de Boode-bus koop je hier. Ook is de Taxi Actie bij Taxi Stegeman en Taxi Hetebrij geldig en zorgt Taxi Berkhout voor busvervoer uit Zutphen en omgeving. Check deze pagina voor meer informatie over de plaatsen die in aanmerking komen, de voordelige tarieven en om een rit te reserveren.

Ben je jarig in de zomervakantie? Boode trakteert, maak gebruik van de verjaardagsactie! Vergeet je hiervoor niet per mail aan te melden.

WordPress Video Lightbox Plugin