Boode op zondag

Coronatoegangsbewijs

~

Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom! Om binnen te komen is het belangrijk dat je een QR-code hebt in de CoronaCheck-app. Deze QR code kan je krijgen met een negatieve testuitslag (minder dan 24 uur oud voor binnenkomst), een volledig vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (minder dan 6 maanden geleden)

Hoe je dit doet, lees je hieronder in 6 stappen:

1. Koop bij ons een ticket 

2. Coronatoegangsbewijs maken

2A. Testen voor toegang
Plan een afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.org, zorg ervoor dat je maximaal 40 uur voor je bezoek bent getest. Zorg dat je op tijd bij de testlocatie bent. Neem je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee. Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag van de testaanbieder. Alleen met een negatieve testuitslag kun je een coronatoegangsbewijs maken.

2B. Vaccinatiebewijs

Wanneer je volledig bent gevaccineerd hoef je geen test meer te doen. Met je vaccinatiebewijs kun je een coronatoegangsbewijs maken.

3B. Herstelbewijs

Als je afgelopen 6 maanden corona hebt gehad en dit is vastgesteld door de GGD dan kan je een coronatoegangsbewijs maken. je hebt dan geen vaccinatie of test nodig.

5. Maak een coronatoegangsbewijs
•Digitaal coronatoegangsbewijs

Download de CoronaCheck-app op je telefoon. Je vindt de app in de App Store of de Google Play Store. In de app kan je een QR-code maken. Dit is jouw digitale coronatoegangsbewijs.

•Papieren coronatoegangsbewijs

Geen smartphone? Ga naar www.coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren coronatoegangsbewijs”. Op de website kun je een QR-code maken. Je kunt nu jouw coronatoegangsbewijs met QR-code printen.

6.Bezoek
Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

 

WordPress Video Lightbox Plugin