Bedrijfsbijeenkomst
bedrijfsfeest oost nederland

Personeelsfeest Overijssel

~

Bent u van plan om binnenkort een personeelsfeest te organiseren in Overijssel of daarbuiten? Wij van Boode in Bathmen organiseren al jaren originele personeelsfeesten voor de meest uiteenlopende bedrijven. In Bathmen (vlakbij Deventer) beschikken wij over een prachtige, sfeervolle locatie dichtbij de A1 en met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zien we u snel?

Ideeën voor uw personeelsfeest in Overijssel

~

Bij Boode in Bathmen is (bijna) alles mogelijk. Heeft u zelf al leuke ideeën voor een personeelsfeest of bent u juist op zoek naar originele ideeën? Wij gaan graag met u om de tafel om samen te brainstormen en te kijken naar de mogelijkheden. Wat dacht u van een uitgebreid diner met aansluitend een feestavond waar een band optreedt of DJ draait? Ook voor een spetterende thema avond draaien we onze hand niet om. Ga bijvoorbeeld ‘back to the 70’s’ of dompel u onder in ‘Winter wonderland’. Wij denken met u mee en doen er alles aan om uw personeelsfeest te laten slagen!

Origineel personeelsfeest overijssel eten Eindejaarsborrel bij Boode bedrijfsbijeenkomst

Onze feestzalen voor uw personeelsfeest

~

Bij Boode in Bathmen beschikken wij over verschillende sfeervolle zalen die ieder hun eigen kenmerken en sfeer hebben. Onze zalen zijn geschikt voor kleine, intieme gezelschappen tot grote personeelsfeesten van meer dan 500 personen. Een aangeklede borrel, een diner, een feestavond of een themafeest? Wij passen de zaal zo aan dat deze perfect aansluit op uw wensen. Neem alvast een kijkje:

Het complete overzicht van onze zalen zien? Kijk dan bij het overzicht van onze zalen.

Gedekte tafels in de Grote zaal Foto's onderaan 1bedrijfsbijeenkomst zalen Serre

Personeelsfeest op uw eigen locatie 

~

Wilt u uw personeelsfeest graag bij u op locatie laten plaatsvinden? Wij zijn gespecialiseerd in full service catering. Wij verzorgen uw feest dus van A tot Z. We kleden de ruimte sfeervol aan en voorzien waar nodig in meubilair. Onze bedieningsmedewerkers voorzien u de hele avond van hemelse hapjes en heerlijke drankjes terwijl u danst op de beats van een DJ of de swingende hits van een band die wij voor u geboekt hebben. Klinkt goed toch?

Eindejaarsborrel Overijssel op uw eigen locatie bedrijfsfeest organiseren

Personeelsfeest Overijssel - Contact

~

Wilt u een personeelsfeest in Overijssel organiseren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onder het genot van een kop koffie bespreken we met u de mogelijkheden. We bespreken uw wensen en ideeën en springen daar op in met onze eigen input en jarenlange ervaring. Wij komen graag met u in contact!

WordPress Image Lightbox Plugin