Bedrijfsbijeenkomst
bedrijfsfeest organiseren

Personeelsfeest op eigen locatie

~

Uw personeel verdient een feestje op zijn tijd. Hiervoor kunnen tal van redenen zijn. Bijvoorbeeld omdat uw bedrijf een mooi resultaat heeft behaald, of omdat u een jubileum wilt vieren. Boode in Bathmen ontzorgt u volledig en garandeert u een onvergetelijk personeelsfeest op uw eigen locatie.

Personeelsfeest op eigen locatie organiseren

~

Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om een personeelsfeest op hun eigen locatie te organiseren. Dit kan op allerlei manieren ingericht worden. Laat uw medewerkers bijvoorbeeld genieten van een heerlijk buffet waarbij onze koks ook in actie komen met live cooking. Ondertussen klinkt op de achtergrond de muziek van de DJ of band die wij voor u geboekt hebben. Liever geen casual outfits? Wat dacht u van thema’s als “Back tot he 60’s/70’s/80’s of “Oktoberfest”? En als er binnen niet voldoende ruimte is dan plaatsen we gewoon een tent buiten!

Zaal bedrijfsfeest Gelderland Boode

Personeelsfeest op eigen locatie - Boode in Bathmen

~

Boode organiseert een personeelsfeest op uw eigen locatie en regelt alles tot in de puntjes. Naast eten en drinken zorgen wij ook graag voor het entertainment in de vorm van muziek of activiteiten. ook aankleding en meubilair nemen wij voor onze rekening, zodat er een mooi totaalplaatje ontstaat en u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken.

Boode Bedrijfsfeest Gelderland

Uw personeelsfeest is uniek

~

Uw bedrijf is uniek en uw personeelsfeest dus ook. Daarom stemmen wij een personeelsfeest volledig af op uw wensen. Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden?

WordPress Image Lightbox Plugin