Bedrijfsbijeenkomst
Bedrijfsbijeenkomst

Personeelsfeest Gelderland

~

Bent u op zoek naar een bedrijf die u kan ontzorgen? Een bedrijf die uw personeelsfeest in Gelderland tot in de puntjes kan regelen? Boode in Bathmen heeft ruime ervaring op het gebied van personeelsfeesten in heel Nederland.

Personeelsfeest op uw locatie in Gelderland

~

Boode verzorgd personeelsfeesten in heel Nederland. Wij verzorgen dus ook graag uw personeelsfeest in Gelderland. Uw feest is onze zorg. Wij zorgen ervoor dat uw personeelsfeest tot in de puntjes geregeld is. U hoeft zich dus nergens meer zorgen om te maken. Het personeelsfeest wordt ingericht op basis van uw wensen. U kunt bijvoorbeeld genieten van een topband, goede DJ of een fantastische zanger(es). Wilt u geen casual outfits? Kies dan eens voor een themafeest. Denk bijvoorbeeld aan ‘Apres-ski’ of juist een zakelijk thema. Het personeelsfeest kan in bijna elke ruimte op uw eigen locatie georganiseerd worden. Heeft u echt geen geschikte plek? Dan kan het natuurlijk outdoor met een partytent.

Bedrijfsbijeenkomst sfeerimpressie Personeelsfeest Deventer bij Boode bedrijfsbijeenkomst bedrijfsfeesten 3

Boode in Bathmen - Personeelsfeest Gelderland

~

Ongeacht uw wensen, wij kunnen het waarmaken. U wilt een geslaagd personeelsfeest en wij gaan daarvoor zorgen. Wij van Boode organiseren personeelsfeesten op uw eigen locatie. Zo organiseren wij heerlijke bbq’s met onze Big Green Egg of een walking diner. Maar wij vullen de maaltijd daarbij ook aan met bijvoorbeeld een pubquiz. Bent u na deze lastige vragen weer toe aan ontspanning? Dan kunt u lekker dansen op fantastische muziek van de top band of DJ. Werkt u in een klein team? Wat dacht u dan van dineren aan Chef’s table? Hier ziet u hoe uw gerecht bereid wordt. De aankleding, techniek en catering wordt door ons verzorgt. Maar natuurlijk ook amusement, entertainment en uitnodigingen.

 

bedrijfsbijeenkomst bedrijfsfeesten 1

Boode in Bathmen zalen

~

Wij komen graag bij u op locatie. Maar, besluit u toch uw personeelsfeest op een externe locatie te organiseren? Dan bent u ook van harte welkom op onze locatie. Wij beschikken over 7 smaakvol en sfeervol ingerichte zalen en hebben alle ingrediënten voor een geslaagd personeelsfeest in huis.

Uw personeelsfeest is origineel

~

Uw bedrijf is origineel. U wilt dus ook dat uw personeelsfeest origineel is. Wij vinden het belangrijk dat uw personeelsfeest perfect aansluit bij uw wensen. Daarom gaan wij met uw in gesprek om tot een onvergetelijk feestconcept te komen. Bij Boode bruisen wij van ideeën. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw personeelsfeest

~
WordPress Image Lightbox Plugin