Bedrijfsbijeenkomst
Personeelsfeest Deventer bij Boode

Personeelsfeest Deventer

~

Bent u op zoek naar een bedrijf die u kan ontzorgen? Een bedrijf die uw personeelsfeest in Deventer tot in de puntjes kan regelen? Boode in Bathmen heeft ruime ervaring op het gebied van personeelsfeesten in heel Nederland.

Personeelsfeest op uw locatie in Deventer

~

Boode in Bathmen organiseert personeelsfeesten in heel Nederland. Wij verzorgen graag uw personeelsfeest in Deventer. Wij willen graag dat uw feest onze zorg wordt. Wij regelen uw personeelsfeest tot in de puntjes. Het enige wat u moet verzorgen, is de gezelligheid. Wij richten uw personeelsfeest in Deventer in op basis van uw wensen. Zo kunt u genieten van de door u gekozen topband, DJ of zanger(es). Wilt u graag een themafeest? Dan kan uiteraard, zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld ‘Apres-ski’ of een ‘gala thema’. Het personeelsfeest kan in bijna elke ruimte op uw locatie georganiseerd worden. Indien u echt geen geschikte plek heeft kan het natuurlijk altijd nog buiten georganiseerd worden met een partytent.

Frans Bauer bij Boode

Boode in Bathmen - Personeelsfeest Deventer

~

Ongeacht uw wensen, wij kunnen het waarmaken. U wilt een geslaagd personeelsfeest en wij gaan daarvoor zorgen. Wij van Boode organiseren personeelsfeesten op uw eigen locatie. Zo organiseren wij heerlijke bbq’s met onze Big Green Egg of een walking diner. Maar wij vullen de maaltijd daarbij ook aan met bijvoorbeeld een pubquiz. Bent u na deze lastige vragen weer toe aan ontspanning? Dan kunt u lekker dansen op fantastische muziek van de top band of DJ. Werkt u in een klein team? Wat dacht u dan van dineren aan Chef’s table? Hier ziet u hoe uw gerecht bereid wordt. De aankleding, techniek en catering wordt door ons verzorgt. Maar natuurlijk ook amusement, entertainment en uitnodigingen.

Wij komen graag bij u op locatie. Maar, besluit u toch uw personeelsfeest op een externe locatie te organiseren? Dan bent u ook van harte welkom op onze locatie. Wij beschikken over 7 smaakvol en sfeervol ingerichte zalen en hebben alle ingrediënten voor een geslaagd personeelsfeest in huis.

Boode Bathmen bedrijfsfeest bedrijfsbijeenkomst zalen Serre Bedrijfsbijeenkomst

Uw personeelsfeest is uniek

Uw bedrijf is uniek. U wilt dus ook dat uw personeelsfeest uniek is. Wij vinden het belangrijk dat uw personeelsfeest perfect aansluit bij uw wensen. Daarom gaan wij met uw in gesprek om tot een onvergetelijk feestconcept te komen. Bij Boode bruisen wij van ideeën. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

~
WordPress Image Lightbox Plugin