Bedrijfsbijeenkomst
Origineel persooneelsfeest overijssel1

Origineel personeelsfeest Overijssel

~

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan ontzorgen? Een bedrijf dat een origineel personeelsfeest in Overijssel tot in de puntjes kan regelen? Boode in Bathmen heeft ruime ervaring op het gebied van personeelsfeesten in heel Nederland.

Personeelsfeest op uw locatie in Overijssel

~

Boode in Bathmen organiseert personeelsfeesten in heel Nederland in bijvoorbeeld showrooms, winkelpanden, kantoorruimtes en bedrijfskantines. Is er binnen geen geschikte plek? Dan kunnen we buiten een tent plaatsen, zodat het feest daarin plaats kan vinden. Wij regelen uw personeelsfeest tot in de puntjes en richten het feest in op basis van uw wensen. Geniet bijvoorbeeld van de muziek van de door u gekozen band, DJ of zanger(es) die wij voor u boeken. Een extra touch geven aan uw personeelsfeest? Kies dan eens voor een themafeest, zoals Oktoberfest of Bal masqué.

Origineel personeelsfeest feestje

Origineel personeelsfeest Overijssel

~

U wilt dat het een uniek feest wordt dat in de boeken gaat als een onvergetelijke avond. De mogelijkheden bij Boode in Bathmen zijn eindeloos. Zo organiseren wij heerlijke bbq’s met onze Big Green Egg, walking dinners of buffetten. Ook over een leuke activiteit denken we graag met u mee. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pubquiz of casinospellen?

Bedrijfsfeest gemeente Deventer Origineel personeelsfeest overijssel eten Origineel personeelsfeest overijssel dj

Wij komen graag met al onze spullen naar uw locatie in Overijssel toe. Maar, als u toch besluit uw personeelsfeest bij ons te organiseren dan bent u uiteraard van harte welkom. Op onze eigen locatie in Bathmen beschikken wij over 7 smaakvol en sfeervol ingerichte zalen en hebben wij alle ingrediënten voor een geslaagd personeelsfeest in huis.

Uw personeelsfeest is uniek

~

Uw bedrijf is uniek. U wilt dus ook dat uw personeelsfeest uniek is. Wij vinden het belangrijk dat uw personeelsfeest perfect aansluit bij uw wensen. Daarom gaan wij met uw in gesprek om tot een onvergetelijk feestconcept te komen. Bij Boode bruisen wij van de ideeën. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw personeelsfeest

WordPress Image Lightbox Plugin