Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Nieuwjaarsborrel Bathmen

~

Samen met uw collega’s het nieuwe jaar inluiden met een nieuwjaarsborrel in Bathmen of omgeving? Boode in Bathmen ontzorgt u graag op alle vlakken, zowel bij op onze locatie als op uw eigen locatie.

Nieuwjaarsborrel Bathmen - Boode in Bathmen

~

Een nieuwjaarsborrel is een ideaal moment om onder het genot van drankjes en hapjes de goede voornemens te bespreken met collega’s. Bij Boode in Bathmen bent u aan het juiste adres voor uw nieuwjaarsborrel. Wij denken graag met u mee over de invulling van eten, drinken en entertainment.

Boode nieuwjaarsbijeenkomst uw locatie

Onze zalen

~

Organiseert u uw nieuwjaarsborrel graag op een externe locatie? U bent bij Boode in Bathmen van harte welkom. Elk van onze zalen heeft zijn eigen charme. Er is dus altijd wel een zaal die geschikt is voor uw gezelschap:

Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland Gedekte tafels in de Grote zaal

Nieuwjaarsborrel Bathmen - Uw eigen locatie

~

Wilt u uw nieuwjaarsborrel liever op uw eigen locatie in Bathmen of omgeving organiseren? Ook dat regelen wij graag voor u. Uw prachtige showroom, uw vertrouwde bedrijfskantine of uw grote productiehal, elke locatie kan een geschikt zijn om uw nieuwjaarsborrel te organiseren. Wij verzorgen niet alleen heerlijke drankjes en hapjes, maar ook de bediening, de aankleding en het entertainment. Wij nemen u kortom graag alles uit handen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten!

nieuwjaarsborrel boode Foto Boode Chef's Table

Uw nieuwjaarsborrel

~

Uw bedrijf is uniek, dus uw nieuwjaarsborrel moet ook uniek zijn. We kijken graag samen met u naar de invulling van deze borrel. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact.

Benieuwd wat Boode in Bathmen voor u kan betekenen?

WordPress Image Lightbox Plugin