Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Nieuwjaarsborrel Overijssel

~

Wilt u samen met collega’s of vrienden het nieuwe jaar goed beginnen? Kom gezellig langs bij Boode in Bathmen. Liever een nieuwjaarsborrel op uw eigen locatie in Overijssel? Dan komen wij toch gewoon naar u. Boode in Bathmen ontzorgt u volledig.

Nieuwjaarsborrel Overijssel - Boode in Bathmen

~

Samen met collega’s het glas heffen op het nieuwe jaar? Een nieuwjaarsborrel is een mooie manier om samen het jaar te beginnen. Het is een perfecte gelegenheid om nog even terug te blikken op het afgelopen jaar en alle goede voornemens voor het komende jaar te bespreken. Bij Boode in Bathmen kunt u terecht in één van onze sfeervolle zalen. Wilt u liever een nieuwjaarsborrel op uw eigen locatie in Overijssel? Dan komen wij toch gewoon naar u toe?

nieuwjaarsborrel boode

Verschillende zalen

~

Bij Boode in Bathmen hebben wij verschillende zalen die helemaal naar uw wensen ingericht kunnen worden. Op deze manier creëren wij een sfeervolle omgeving zodat u en uw gasten een unieke nieuwjaarsborrel beleven. Komt u met een select en knus gezelschap? Dan is de Lounge Bar wellicht zeer geschikt. Komt u met een grote groep? Das past de Grote Zaal misschien wel perfect bij u. Wilt u al onze zalen bekijken? Kijk dan bij het overzicht van onze zalen. Wij heten u graag van harte welkom bij ons in Bathmen (vlakbij Deventer)!

Boode bedrijfsfeest Overijssel champagne Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland

Boode op uw locatie

~

We komen naar u toe!

Houdt u uw nieuwjaarsborrel liever op uw eigen locatie in Overijssel? Heeft u bijvoorbeeld een schitterend bedrijfspand of een groot magazijn? Wat voor ruimte het ook is, wij toveren alles om tot een sfeervol geheel. Maar daarmee zijn we er natuurlijk nog niet. Onze bedieningsmedewerkers leggen u in de watten met heerlijke drankjes en hapjes. Of misschien wilt u het jaar inluiden met een uitgebreid buffet of diner? Onze keukenbrigade verrast u graag met de mooiste gerechten. Moet er nog een dansje gewaagd worden? Wij boeken graag een swingende band of DJ voor u.

Over op bedrijfsfeest Overijssel Bedrijfsfeest Gelderland Boode in Bathmen

Geïnteresseerd?

~

Neem contact op

Hebben we uw interesse gewekt? We komen graag met u in contact om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken.

WordPress Image Lightbox Plugin