Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Nieuwjaarsborrel Gelderland

~

Voor een gezellige nieuwjaarsborrel kunt u bij Boode in Bathmen terecht. Een nieuwjaarsborrel op uw eigen locatie in Gelderland? Ook dan kunt u bij Boode in Bathmen terecht voor de catering, het entertainment en de hapjes en drankjes.

Nieuwjaarsborrel Gelderland

~

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie om met uw collega’s het nieuwe jaar in te luiden? We ontkurken de bubbels graag voor u bij Boode in Bathmen, zodat u samen het glas kunt heffen. De bubbels worden natuurlijk vergezeld door heerlijke hapjes. Heeft u zelf een mooie locatie in Gelderland? Dan komen we graag daarheen om de borrel te verzorgen!

Zaal Boode Serre

Onze zalen

~

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw nieuwjaarsborrel in Gelderland? Op onze locatie in Bathmen beschikken we over diverse zalen die we op uw wensen kunnen aanpassen, of u nu met 10 of 1000 gasten komt.

De Grote Zaal
Serre
BrinXs
Grand Café
Lounge Bar
Piccolo

Wilt u meer te weten komen over de verschillende zalen voor uw nieuwjaarsborrel in Gelderland bij Boode in Bathmen? Kijk dan bij het overzicht van onze zalen.

Foto loungebar eindejaarsborrel Gelderland Bar Boode

Een eigen locatie voor een nieuwjaarsborrel in Gelderland

~

Als u liever een nieuwjaarsborrel houdt op uw eigen locatie kunnen wij u ook van dienst zijn. Wij toveren uw locatie om tot een sfeervolle ruimte, of het nu een groot magazijn, een waanzinnige showroom of een mooie bedrijfskantine is. Boode in Bathmen regelt voor u de aankleding, onze bedieningsmedewerkers serveren de drankjes en heerlijke hapjes en wij denken met u mee over het entertainment. Op deze manier zorgen we samen voor een onvergetelijke nieuwjaarsborrel!

Bedrijfsfeest Gelderland Boode in Bathmen

Geïnteresseerd?

~

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een nieuwjaarsborrel in Gelderland? Of u nu naar ons in Bathmen komt, of dat wij naar uw locatie komen, wij staan voor u klaar om u een zorgeloze en originele nieuwjaarsborrel te bezorgen! Neem contact met ons op voor meer informatie.

WordPress Image Lightbox Plugin