Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Nieuwjaarsborrel Deventer

~

Wilt u samen met collega’s of vrienden het nieuwe jaar inluiden met een nieuwjaarsborrel in Deventer of omgeving? Bij Boode in Bathmen bent u van harte welkom. Ook komen wij graag naar uw externe locatie!

Nieuwjaarsborrel Deventer - Boode in Bathmen

~

Het begin van het nieuwe jaar is een mooi moment voor een borrel samen met collega’s. Kijk nog eens terug op het afgelopen jaar en bespreek samen alle goede voornemens voor het nieuwe jaar. Boode in Bathmen, vlakbij Deventer is hiervoor de perfecte locatie. Liever een borrel op uw eigen locatie in Deventer? Wij komen graag naar u toe!

Zaal Boode Serre

Onze zalen

~

Op onze locatie in Bathmen hebben verschillende sfeervolle zalen in diverse groottes, zodat we op al uw wensen kunnen inspelen. Of u met een klein of groot gezelschap komt, wij bieden voor elk wat wils. Onderstaand een overzicht van onze zalen.

De Grote Zaal
Serre
BrinXs
Grand Café
Lounge Bar
Piccolo

Meer weten over onze zalen? Kijk hier voor een overzicht van al onze zalen.

Gedekte tafels in de Grote zaal Boode bedrijfsfeest Overijssel champagne

Uw eigen locatie voor een nieuwjaarsborrel in Deventer

~

Heeft u al een locatie in gedachten voor uw nieuwjaarsborrel in Deventer, maar zoekt u nog een geschikte cateraar? Ook dan bent u bij Boode in Bathmen aan het juiste adres. Wij zorgen dat alles van A tot Z perfect geregeld is. Beschikt u over een mooie tuin, een groot magazijn of toch liever de vertrouwde kantine van uw bedrijf? Wij toveren elke ruimte om tot een sfeervol geheel. We leggen u en uw gasten in de watten met heerlijke drankjes en hapjes. Moet er gedanst worden? Wij boeken het entertainment graag voor u!

Boode nieuwjaarsbijeenkomst uw locatie Over op bedrijfsfeest Overijssel

Meer informatie?

~

Voor een unieke nieuwjaarsborrel die geheel op uw wensen is afgestemd bent kunt u bij Boode in Bathmen terecht. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u en denken mee om u een onvergetelijke nieuwjaarsborrel te bezorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

WordPress Image Lightbox Plugin