Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Nieuwjaarsbijeenkomst Overijssel

~

Bent u op zoek naar een locatie in Overijssel voor uw nieuwjaarsbijeenkomst? Het hele jaar organiseren wij van Boode met veel plezier allerlei evenementen op onze eigen locatie in Bathmen, maar ook op externe locaties. Boode in Bathmen ontzorgt u graag op alle vlakken.

Nieuwjaarsbijeenkomst Overijssel - Boode in Bathmen

~

Wilt u graag het nieuwe jaar inluiden samen met uw collega’s en met hen vooruitblikken op alles wat het nieuwe jaar gaat brengen? Kom  naar Boode in Bathmen  en geniet van een  nieuwjaarsbijeenkomst in de vorm van een gezellige borrel, een heerlijk diner of een spetterende feestavond. Wij zetten in overleg met u graag een mooie invulling op papier.

Foto loungebar eindejaarsborrel Gelderland Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland

Onze zalen

~

Onze locatie is uitermate geschikt voor een nieuwjaarsbijeenkomst. Elk van onze zalen heeft zijn eigen sfeer. Hierdoor  is er altijd een geschikte zaal voor uw gezelschap. Dineren met een select gezelschap kan perfect aan onze Chef’s Table. Pakt u groots uit met een feestavond met een band? Dan is onze Grote zaal uitermate geschikt. Wilt u graag meer informatie over onze zalen? Bekijk dan het overzicht van al onze zalen.

eindejaarsborrel Gelderland Zaal bedrijfsfeest Gelderland Boode

Nieuwjaarsbijeenkomst Overijssel - Uw eigen locatie

~

U kunt uw nieuwjaarsbijeenkomst ook op uw eigen locatie organiseren. Dit kan bijvoorbeeld in uw bedrijfskantine, productiehal of uw showroom. Waar het ook is, wij van Boode in Bathmen staan ook klaar om u volledig te ontzorgen. Bij het zien van uw locatie beginnen bij ons de ideeën te borrelen. We verzorgen niet alleen het eten en drinken, maar zetten een totaalplaatje neer inclusief bediening, aankleding en entertainment. Samen met een enthousiast team zorgen we dat u een onvergetelijke nieuwjaarsbijeenkomst beleeft!

nieuwjaarsborrel boode Gedekte tafels in de Grote zaal Foto zaal BrinXs Boode

Uw nieuwjaarsbijeenkomst

~

Wilt u graag een nieuwjaarsbijeenkomst organiseren in Overijssel? Wij buigen ons graag samen met u over invulling van deze speciale bijeenkomst. Heeft u vragen of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden bij Boode? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Boode in Bathmen?

~
WordPress Image Lightbox Plugin