Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Nieuwjaarsbijeenkomst Deventer

Bent u op zoek naar een locatie in Deventer voor uw nieuwjaarsbijeenkomst? Het hele jaar organiseren wij van Boode met veel plezier allerlei evenementen op onze eigen locatie in Bathmen, maar ook op externe locaties. Boode in Bathmen ontzorgt u graag op alle vlakken.

Nieuwjaarsbijeenkomst Deventer

Wilt u samen met collega’s het nieuwe jaar inluiden, of wilt u alvast plannen maken voor het komende jaar? Onder het genot van een hapje en een drankje zorgt Boode in Bathmen ervoor dat u een unieke, zorgeloze en gezellige nieuwjaarsbijeenkomst beleeft. De aankleding, heerlijke drankjes en hapjes, bediening en het entertainment, voor alles wordt gezorgd.

Foto loungebar eindejaarsborrel Gelderland Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland

Meerdere zalen

Wilt u het nieuwe jaar ergens anders inluiden dan bij u thuis of op uw eigen bedrijf? Bij Boode in Bathmen, vlakbij Deventer, bent u dan aan het juiste adres. Onze zalen hebben elk hun eigen sfeer en capaciteit zodat we altijd een geschikte zaal hebben voor uw gezelschap. Voor uw nieuwjaarsbijeenkomst heeft u de keuze uit de volgende zalen:

De Grote Zaal
Serre
BrinXs
Grand Café
Lounge Bar
Piccolo

Nieuwgierig geworden naar onze zalen? Kijk dan bij het overzicht van al onze zalen.

Gedekte tafels in de Grote zaal Foto zaal BrinXs Boode nieuwjaarsborrel boode

Uw eigen locatie voor een nieuwjaarsbijeenkomst in Deventer

Wilt u het nieuwe jaar liever op een door u gekozen locatie beginnen? Ook dan kunnen wij van Boode in Bathmen u van dienst zijn. Beschikt u over een mooie bedrijfskantine , showroom of wellicht een andere locatie binnen uw bedrijf? Wij nemen u graag alles uit handen. Boode in Bathmen zorgt voor de aankleding, hapjes en drankjes, bediening en entertainment.

Zaal bedrijfsfeest Gelderland Boode Bedrijfsfeest Gelderland Boode in Bathmen

Interesse?

Omdat iedereen eigen wensen heeft en geen nieuwjaarsbijeenkomst hetzelfde is kijken wij graag met u naar de mogelijkheden. Wij komen graag met u in contact als u vragen heeft of meer wilt weten.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Boode in Bathmen?

WordPress Image Lightbox Plugin