Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Nieuwjaarsbijeenkomst Bathmen

~

Het gehele jaar organiseren wij met veel plezier allerlei evenementen op onze eigen locatie in Bathmen, maar ook op externe locaties. Samen met uw collega’s het nieuwe jaar inluiden in Bathmen of omgeving? Boode in Bathmen ontzorgt u graag op alle vlakken.

Nieuwjaarsbijeenkomst Bathmen - Boode in Bathmen

~

Het nieuwe jaar inluiden samen met uw collega’s en onder het genot van hapjes en drankjes uw goede voornemens en plannen voor het nieuwe jaar bespreken? Kom dan naar Boode in Bathmen. Wij denken graag met u mee over de invulling van eten, drinken en entertainment

Foto loungebar eindejaarsborrel Gelderland Foto Boode Chef's Table

Onze zalen

~

Bij Boode heeft elke zaal heeft zijn eigen unieke sfeer. Er is dus altijd een zaal die perfect past bij uw gezelschap en de gelegenheid:

Wilt u graag meer informatie over onze zalen? Bekijk dan het overzicht van al onze zalen.

Gedekte tafels in de Grote zaal Zaal Boode Serre Foto zaal BrinXs Boode

Nieuwjaarsbijeenkomst Bathmen - Uw eigen locatie

~

Luidt u het nieuwe jaar liever op uw eigen locatie in? Wij komen graag naar uw  showroom, bedrijfskantine of productiehal toe om u daar in de watten te leggen. We verzorgen niet alleen het eten en drinken, maar ook de aankleding, bediening en het entertainment. Een sfeervol totaalplaatje dus, en u hoeft alleen nog maar te genieten!

Boode Bedrijfsfeest Gelderland Zaal bedrijfsfeest Gelderland Boode

Uw nieuwjaarsbijeenkomst

~

Uw nieuwjaarsbijeenkomst is uniek. Daarom wisselen we graag van gedachten over de invulling ervan. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact.

Meer weten over de mogelijkheden?

WordPress Image Lightbox Plugin