Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Kerstborrel Overijssel

~

Wilt u een kerstborrel in Overijssel organiseren? Wij verzorgen uw kerstborrel graag , of het nu bij ons in Bathmen of op uw eigen locatie is.

Kerstborrel Overijssel - Boode in Bathmen

~

Een kerstborrel is een ideale gelegenheid om met collega’s terug te blikken op het jaar. Wij van Boode in Bathmen verzorgen uw borrel graag bij ons in Bathmen, maar ook op uw eigen locatie in Overijssel. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken.

Foto loungebar eindejaarsborrel Gelderland Kerstbijeenkomst man kampvuur

Wij ontzorgen u volledig

~

Onze eigen locatie beschikt over meerdere zalen. Elke zaal heeft zo zijn eigen charme. Pakt u groots uit? Dan is de Grote Zaal iets voor u. Liever in een klein gezelschap een kerstborrel organiseren? Dan is de Lounge Bar erg geschikt. Meer weten over onze zalen? Of wilt u al onze zalen bekijken? Bekijk dan eens ons overzicht van onze zalen.

We komen ook graag naar uw locatie in Overijssel toe om de kerstborrel te verzorgen, of het nu een showroom, personeelsruimte of een productiehal is. Wij bruisen van de ideeën en brengen uw locatie in kerstsfeer. Een kerstborrel laten organiseren door Boode in Bathmen betekent: volledig ontzorgd worden zodat u optimaal kunt genieten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in full service catering. Dit houdt in dat we niet alleen het eten en drinken verzorgen, maar ook de bediening, het entertainment en de aankleding. Een totaalplaatje dus!

eindejaarsborrel Gelderland Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland Foto Boode Chef's Table

Neem contact op

~

Wilt u graag een kerstborrel in Overijssel organiseren? Boode staat voor u klaar. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact.

Meer weten over de mogelijkheden bij Boode in Bathmen?

WordPress Image Lightbox Plugin