Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Kerstborrel Gelderland

~

Wilt u een kerstborrel in Gelderland organiseren? Boode in Bathmen verzorgt uw borrel graag , of het nu bij ons in Bathmen of op uw eigen locatie is.

Kerstborrel Gelderland - Boode in Bathmen

~

De dagen voor de kerst zijn een mooi moment om samen met collega’s terug te blikken op het jaar. Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw kerstborrel in Gelderland? Dan bent u bij Boode in Bathmen aan het juiste adres! Wij verzorgen uw kerstborrel van A tot Z en zorgen ervoor dat u er zelf geen omkijken meer naar heeft!

Kerstbijeenkomst man kampvuur Foto loungebar eindejaarsborrel Gelderland

Totaalpakket

~

Wanneer u uw kerstborrel op onze locatie in Bathmen onderbrengt heeft u de keuze uit verschillende zalen met elk hun eigen kenmerken. Wilt u het groots aanpakken? De Grote Zaal past dan perfect bij uw wensen. Bent u met een knus gezelschap? Dat is de Lounge Bar waarschijnlijk meer geschikt. Wilt u meer informatie over onze zalen? Kijk dan eens bij ons volledige overzicht van onze zalen.


Wilt u liever op uw eigen locatie in Gelderland een kerstborrel organiseren? Ook dan bent u bij Boode in Bathmen aan het juiste adres. Wij brengen uw personeelsruimte, winkelpand of productiehal helemaal in kerstsferen en onze bedieningsmedewerkers leggen u in de watten met de heerlijkste hapjes en drankjes. Ook het boeken van het entertainment kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. U hoeft dus alleen nog maar te genieten!

eindejaarsborrel Gelderland Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland Foto Boode Chef's Table

Een kerstborrel in Gelderland organiseren

~

Bent u van plan om een kerstborrel in Gelderland te organiseren? Of het nou bij ons in Bathmen of op uw eigen locatie is, Boode in Bathmen gaat het voor u regelen! Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Wij komen graag met u in contact.

Meer weten over de mogelijkheden bij Boode?

WordPress Image Lightbox Plugin