Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Kerstborrel Deventer

~

Wilt u een kerstborrel in Deventer organiseren? Boode in Bathmen verzorgt uw borrel graag , of het nu bij ons in Bathmen of op uw eigen locatie is.

Kerstborrel Deventer- Boode in Bathmen

~

De periode voor de kerstdagen is een mooi moment om samen met collega’s terug te blikken op het afgelopen jaar. Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw kerstborrel in Deventer? Dan bent u bij Boode in Bathmen aan het juiste adres! U bent van harte welkom op onze eigen locatie, maar we komen net zo graag naar u toe!

Foto loungebar eindejaarsborrel Gelderland Man met dienblad kerstborrel

Complete kerstborrel Deventer

~

Als u met uw gezelschap naar Boode in Bathmen toe komt voor uw kerstborrel heeft u de keuze uit verschillende zalen met elk een geheel eigen sfeer. Voor een groot gezelschap is de Grote Zaal uitermate geschikt, terwijl voor een kleinere groep de Lounge Bar wellicht meer bij uw wensen past. Bekijk voor meer informatie het overzicht van onze zalen.

eindejaarsborrel Gelderland Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland Zaal Boode Serre

Kerstborrel op uw eigen locatie

~

Heeft u zelf ideeën over een geschikte locatie voor uw kerstborrel in Deventer? Beschikt u zelf over een mooie locatie? Ook hierin denken wij graag mee. We zijn gespecialiseerd in full service catering, dus wij brengen uw locatie geheel in kerstsferen, verzorgen de heerlijkste hapjes en drankjes en boeken graag het entertainment voor u. Het complete plaatje dus!

Kerstbijeenkomst man kampvuur Foto Boode Beaphar

Deventer als locatie voor uw kerstborrel

Als u van plan bent om een kerstborrel in Deventer te houden bent u bij ons aan het juiste adres. Een kerstborrel bij Boode in Bathmen of op een locatie die door uzelf gekozen is, wij zorgen ervoor dat het onvergetelijk wordt! Meer weten? Kom met ons in contact!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw kerstborrel?

WordPress Image Lightbox Plugin