Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Kerstborrel Bathmen

~

Wilt u een kerstborrel in Bathmen organiseren? Boode in Bathmen verzorgt uw borrel graag , of het nu bij ons in Bathmen of op uw eigen locatie is.

Kerstborrel Bathmen - Boode in Bathmen

~

De periode voor de kerst is hét moment om terug te blikken en samen met collega’s het jaar af te sluiten. Dit vindt vaak plaats op een eigen locatie, maar externe locaties worden ook steeds populairder. Waar u ook voor kiest, Boode in Bathmen staat voor u klaar. Wij kunnen uw kerstborrel volledig verzorgen zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Foto loungebar eindejaarsborrel Gelderland Man met dienblad kerstborrel

Volledige ontzorging

~

Wij komen graag naar uw locatie in Bathmen toe om uw kerstborrel te verzorgen, of het nu een winkelpand, een personeelsruimte of een productiehal is. Wij toveren het om tot een sfeervolle ruimte. We zijn gespecialiseerd in full service catering. Dit houdt in dat we niet alleen het eten en drinken verzorgen, maar ook de bediening, de aankleding en het entertainment, een totaalplaatje dus!

Kiest u voor een kersborrel op onze locatie? Dan heeft u de keuze uit meerdere zalen die elk hun eigen charme hebben. Pakt u groots uit? Dan is de Grote Zaal iets voor u. Liever in een klein gezelschap een kerstborrel organiseren? Dan is de Lounge Bar erg geschikt. Meer weten over onze zalen? Bekijk het overzicht van onze zalen.

eindejaarsborrel Gelderland Zaal Boode Serre Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland

Uw kerstborrel in Bathmen

~

Graag een kerstborrel organiseren in Bathmen op uw eigen locatie of onze locatie? Boode staat voor u klaar. Wij vinden het belangrijk dat uw kerstborrel volledig aansluit bij uw wensen. Daarom gaan we graag met u om tafel. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw kerstborrel?

WordPress Image Lightbox Plugin