Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Kerstbijeenkomst Overijssel

~

Wilt u een kerstbijeenkomst in Overijssel organiseren? Boode in Bathmen verzorgt uw bijeenkomst graag , of het nu bij ons in Bathmen of op uw eigen locatie is.

Kerstbijeenkomst Overijssel - Boode in Overijssel

~

Een kerstbijeenkomst is het ideale moment om met uw collega’s te blikken op het jaar dat bijna voorbij is. Wij van Boode in Bathmen verzorgen uw kerstbijeenkomst graag op uw eigen locatie in Overijssel, een andere externe locatie of op onze locatie in Bathmen. Voor welke locatie u ook kiest, wij denken graag met u mee over de invulling van uw bijeenkomst.

Boode nieuwjaarsbijeenkomst uw locatie

Onze locatie

~

Kiest u voor een kerstbijeenkomst op onze locatie? Dan heeft u keuze uit meerdere zalen, elk met zijn eigen charme. Onze Serre is bijvoorbeeld een prachtige lichte ruimte, geschikt voor borrels en diners. Borrelen met een kleiner gezelschap? Dan is de Lounge Bar ideaal. Voor een avondfeest zijn de Grote zaal, het Grand Café en de BrinXs perfect. Bent u benieuwd naar onze zalen? Bekijk dan het overzicht van onze zalen.

Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland eindejaarsborrel Gelderland

Uw locatie

~

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw kerstbijeenkomst op uw eigen locatie te houden. In dat geval komen we graag naar u toe. We zijn gespecialiseerd in full service catering. Dit houdt in dat we niet alleen het eten en drinken verzorgen, maar ook de bediening, de aankleding en het entertainment. U hoeft dan nog maar één ding te doen en dat is genieten.

Bedrijfsbijeenkomst locatie Nederland

Uw kerstbijeenkomst in Overijssel

~

Wij vinden het belangrijk dat uw kerstbijeenkomst volledig aansluit bij uw wensen. Daarom gaan we graag met u in gesprek. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kerstbijeenkomst?

WordPress Image Lightbox Plugin