Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Kerstbijeenkomst Gelderland

~

Wilt u een kerstbijeenkomst organiseren in Gelderland? Boode in Bathmen verzorgt uw bijeenkomst graag , of het nu bij ons in Bathmen of op uw eigen locatie is.

Kerstbijeenkomst Gelderland - Boode in Bathmen

~

Bent u van plan om een kerstbijeenkomst te organiseren in Gelderland? Bij Boode in Bathmen bent u hiervoor aan het juiste adres. Een kerstbijeenkomst is het ideale moment om met uw collega’s terug te blikken op het jaar en kan plaatsvinden op uw eigen locatie, een externe locatie of op onze locatie in Bathmen.

Boode nieuwjaarsbijeenkomst uw locatie Bar Boode bedrijfsfeest foto

De locatie van uw kerstbijeenkomst

~

Onze locatie

Onze locatie in Bathmen is uiterst geschikt voor een kerstbijeenkomst voor zowel kleine als grote gezelschappen. Onze zalen hebben elk hun eigen charme. De Grote zaal is bijvoorbeeld perfect voor een groot feest met een band of een DJ. Liever een sfeervol een diner? Dan is onze Serre ideaal. Bent u benieuwd naar onze zalen? Bekijk dan het overzicht van onze zalen.

Uw locatie

Wij komen ook graag naar uw locatie toe om uw kerstbijeenkomst tot in de puntjes te  verzorgen.  Wij hebben ruime ervaring met een breed scala aan locaties. Denk aan showrooms, bedrijfskantines, winkelpanden en productiehallen. Welke locatie het ook is, wij toveren het om tot een sfeervol plaatje. Full service catering is waar wij goed in zijn. We verzorgen dus niet alleen heerlijke drankjes en hapjes, maar ook de bediening, de aankleding en het entertainment. U hoeft maar één ding te doen en dat is genieten!

Gedekte tafels in de Grote zaal Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland bedrijfsfeest organiseren

Uw kerstbijeenkomst in Gelderland

~

Graag een kerstbijeenkomst organiseren op uw eigen locatie in Gelderland of op onze locatie? We bespreken de mogelijkheden graag met u. Wij vinden het belangrijk dat uw kerstbijeenkomst volledig aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Kerstbijeenkomst man kampvuur Boode bedrijfsfeest Overijssel champagne

Benieuwd wat Boode in Bathmen voor uw kerstbijeenkomst kan betekenen?

WordPress Image Lightbox Plugin