Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Kerstbijeenkomst Deventer

~

Bent u van plan om een kerstbijeenkomst in Deventer of omgeving te organiseren? Uw kerstbijeenkomst verzorgen wij graag. U bent van harte welkom bij Boode in Bathmen, of wij komen naar uw locatie.

Kerstbijeenkomst Deventer - Boode in Bathmen

~

Een kerstbijeenkomst is een mooie gelegenheid om samen met collega’s terug te blikken op het afgelopen jaar. Wij kunnen uw kerstbijeenkomst verzorgen bij u op locatie, maar u bent ook van harte welkom op onze locatie in Bathmen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een avond geheel in winter wonderland sferen? Wij denken graag met u mee!

Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland

Wij verzorgen uw kerstbijeenkomst in Deventer

~

Wij komen graag naar uw locatie in Deventer om uw kerstbijeenkomst te verzorgen. We zijn gespecialiseerd in full service catering. U hoeft zich dus nergens meer zorgen om te maken. Wij denk graag met u mee en brengen de locatie helemaal in kerstsfeer en onze bedieningsmedewerkers voorzien iedereen van heerlijke drankjes en hapjes of een culinair diner. Het enige dat u nog te doen staat is genieten!

Boode nieuwjaarsbijeenkomst uw locatie Bedrijfsfeest Gelderland Boode in Bathmen

Uw kerstbijeenkomst op onze locatie

~

Wilt u uw kerstbijeenkomst bij ons in Bathmen houden? Dan kunt u kiezen uit meerdere zalen met ieder zijn eigen sfeer en inrichting. Wij hebben zalen voor zowel grote als voor kleine groepen. Een spetterend feest met een groot gezelschap en live muziek? Dan is de Grote zaal perfect. Liever een uitgebreid diner met een klein gezelschap? Dan is onze Chef’s Table erg geschikt. Kijk bij het overzicht van al onze zalen voor meer informatie.

eindejaarsborrel Gelderland

Kerstbijeenkomst in Deventer

~

Heeft u interesse in het organiseren van een kerstbijeenkomst in Deventer of omgeving? Wij helpen u graag om uw kerstbijeenkomst tot een uniek evenement te maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

WordPress Image Lightbox Plugin