Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

kerstbijeenkomst Bathmen

~

Wilt u een kerstbijeenkomst in Bathmen organiseren? Boode in Bathmen verzorgt uw bijeenkomst graag , of het nu bij ons in Bathmen of op uw eigen locatie is.

Kerstbijeenkomst Bathmen - Boode in Bathmen

~

Een kerstbijeenkomst is het ideale moment om met collega’s samen te komen en terug te blikken op een hopelijk fantastisch jaar. Een kerstbijeenkomst kan bij ons op locatie georganiseerd worden, maar ook op uw eigen locatie in Bathmen, of een andere externe locatie. Wij van Boode staan in elk geval voor u klaar om u volledig te ontzorgen.

Man met dienblad kerstborrel

Volledige ontzorging

~

Uw kerstbijeenkomst bij Boode in Bathmen kan plaatsvinden in vele vormen. Onze zalen hebben elk hun eigen charme. Bent u met een select gezelschap? Kom dan dineren aan onze Chefs’table, met uitzicht op de keuken, het kloppend hart van Boode. Ook voor een borrel of diner met een grotere groep bieden we verschillende zalen, zoals onze Serre en de BrinXs. Pakt u groots uit met een feest? Dan is de Grote zaal helemaal perfect. Benieuwd naar al onze zalen? Bekijk dan het overzicht van onze zalen.

Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland eindejaarsborrel Gelderland

Uw locatie

~

Blijft u liever op uw eigen locatie voor de kerstbijeenkomst? Geen punt! Dan komen we naar u toe. We zijn gespecialiseerd in full service catering. Dit houdt in dat we niet alleen het eten en drinken verzorgen, maar ook de bediening, de aankleding en het entertainment. U hoeft dan nog maar één ding te doen en dat is genieten.

Boode nieuwjaarsbijeenkomst uw locatie

Uw kerstbijeenkomst in Bathmen

~

Wij van Boode in Bathmen vinden het belangrijk dat uw kerstbijeenkomst volledig aansluit bij uw wensen. Daarom gaan we graag met u in gesprek. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Boode in Bathmen

WordPress Image Lightbox Plugin