Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Eindejaarsborrel Overijssel

~

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw eindejaarsborrel in Overijssel? Kom naar Boode in Bathmen en wij regelen alles voor u! Liever een eindejaarsborrel op een eigen locatie in Overijssel? Dan komen wij toch gewoon naar uw locatie!

Eindejaarsborrel Overijssel - Boode in Bathmen

~

Wilt u uw werknemers bedanken voor het afgelopen jaar? Bij onze sfeervolle locatie in Bathmen bent u van harte welkom voor de eindejaarsborrel in Overijssel. Heeft u al een locatie, maar zoekt u nog iemand die het organiseert? Boode in Bathmen treedt graag op als cateraar, regelt de aankleding en zorgt voor de muziek!

Over op bedrijfsfeest Overijssel

Eindejaarsborrel bij Boode

~

Op zoek naar een mooie locatie voor uw eindejaarsborrel in Overijssel? Bij Boode in Bathmen (vlakbij Deventer) bent u aan het juiste adres! Wilt u een eindejaarsborrel in winterse sferen? Een uitgebreid diner met een select gezelschap? Of misschien wilt u wel groot uitpakken met een feestavond waar een bekende zanger optreedt. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en zorgen wij dat we al uw wensen kunnen vervullen.

Bij Boode in Bathmen beschikken we over verschillende zalen voor uw eindejaarsborrel:

De Grote Zaal
Serre
BrinXs
Grand Café
Lounge Bar

Iedere zaal heeft zijn eigen charme en is geschikt voor uiteenlopende doelen. Kijk hier voor al onze zalen.

Zaal Boode Serre eindejaarsborrel Gelderland

Boode op uw locatie

~

Heeft u zelf een mooie locatie voor uw eindejaarsborrel in Overijssel? Wij toveren uw magazijn, showroom, bedrijfskantine of winkelpand om tot een sfeervolle locatie, perfect voor uw borrel. De fantastische hapjes en heerlijke drankjes die onze bedieningsmedewerkers serveren maken het plaatje compleet. We horen graag uw ideeën over de borrel en denken met u mee om er samen een succesvolle middag of avond van te maken.

Bedrijfsfeest Gelderland Boode in Bathmen

Meer informatie?

~

Wilt u een eindejaarsborrel organiseren bij Boode in Bathmen of beschikt u zelf over een mooie locatie? Boode in Bathmen staat voor u klaar! Wilt u uw ideeën of de mogelijkheden met ons bespreken? Dan komen wij graag met u in contact!

WordPress Image Lightbox Plugin