Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Eindejaarsborrel Gelderland

~

Wilt u knallend het nieuwe jaar uit met vrienden, familie of collega’s? Bij Boode in Bathmen, vlakbij Deventer, bent u van harte welkom! Organiseert u een eindejaarsborrel op een door u gekozen locatie? Dan komen wij toch gewoon naar u toe!

Eindejaarsborrel Gelderland - Boode in Bathmen

~

De tijd vliegt voorbij. Het einde van het jaar is al weer in zicht. Een mooi moment om met uw collega’s terug te blikken, maar ook om samen vooruit te kijken. Bij Boode in Bathmen zorgen we ervoor dat uw eindejaarsborrel perfect geregeld wordt. Of u nu naar onze locatie in Bathmen komt of dat wij naar uw eigen locatie in Gelderland komen, Boode regelt alles tot in de puntjes!

Foto loungebar eindejaarsborrel Gelderland

Onze locatie

~

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw eindejaarsborrel in Gelderland? Wilt u er een spetterend feest van maken met een leuke band of een hippe DJ? Dan is de Grote Zaal waarschijnlijk perfect. Liever een presentatie houden over de resultaten van afgelopen jaar onder het genot van een heerlijk diner? Dan past wellicht de Serre uitstekend bij uw wensen.

Wilt u al onze zalen bekijken?

Kijk dan bij het overzicht van onze zalen.

Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland eindejaarsborrel Gelderland

Uw locatie

~

Heeft u zelf een mooie locatie voor uw eindejaarsborrel in Gelderland? Beschikt u bijvoorbeeld over een splinternieuw winkelpand, een grote bedrijfshal of een vertrouwde personeelsruimte? Dan komen wij graag naar uw locatie! Wilt u een eindejaarsborrel met een thema? Wat dacht u van Winter Wonderland? Wij kleden alles geheel in stijl aan. Onze bedieningsmedewerkers leggen uw gasten in de watten met heerlijke drankjes en hemelse hapjes. Een uitgebreid diner op uw locatie? Wij dekken een prachtige tafel voor u! Andere ideeën over uw borrel? Laat het ons vooral weten, wij denken graag met u mee!

Over op bedrijfsfeest Overijssel

Meer weten?

~

Boode in Bathmen zorgt ervoor dat uw eindejaarsborrel in Gelderland een succes wordt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een eindejaarsborrel in Gelderland? Bespreek uw ideeën met ons en wij denken graag met u mee! Wij komen graag met u in contact.

WordPress Image Lightbox Plugin