Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Eindejaarsborrel Deventer

~

Wilt u het jaar goed afsluiten? Dan bent u bij Boode in Bathmen aan het juiste adres! U bent van harte welkom op onze locatie. Liever een eindejaarsborrel op uw eigen locatie? Dan komen wij toch gewoon naar u toe.

Eindejaarsborrel Deventer - Boode in Bathmen

~

Nu het jaar er weer bijna op zit is het de hoogste tijd om met zijn allen het glas te heffen en terug te blikken op het afgelopen jaar. Bij Boode in Bathmen kunt u terecht voor uw volledig verzorgde eindejaarsborrel. Wilt u liever een nieuwjaarsborrel op een andere locatie? Ook dan staan wij voor u klaar!

Gedekte tafels in de Grote zaal

Een eindejaarsborrel bij Boode in Bathmen

~

Wilt u uw eindejaarsborrel op onze locatie houden? U bent van harte welkom in Bathmen (vlakbij Deventer) voor uw eindejaarsborrel. Wij hebben verschillende zalen en kunnen op deze manier perfect op uw wensen inspringen. Komt u met een grote groep? Dan is de Grote Zaal uitermate geschikt. Komt u met een kleiner gezelschap? Dan is misschien onze Lounge Bar perfect. Wilt u even rustig al onze zalen bekijken? Kijk dan bij het overzicht van al onze zalen.

Zaal Boode Serre Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland

Een eindejaarsborrel in Deventer op uw locatie

~

Heeft u een grote personeelskantine, een schitterende showroom of een mooie bedrijfshal? Als uzelf al een over een mooie locatie beschikt voor een eindejaarsborrel in Deventer komen wij gewoon naar u toe. We kleden de ruimte sfeervol aan en onze bedieningsmedewerkers leggen iedereen in de watten met heerlijke drankjes en hapjes. Liever een uitgebreid diner of een buffet? Onze chef-kok denkt graag met u mee.

Bedrijfsfeest Gelderland Boode in Bathmen

Komt u bij ons of komen wij bij u?

~

Boode in Bathmen helpt graag bij het organiseren van uw eindejaarsborrel. Wij zorgen dat u en uw gasten zorgeloos kunnen genieten van uw eindejaarsborrel. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de talloze mogelijkheden? Kom dan met ons in contact.

WordPress Image Lightbox Plugin