Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Eindejaarsborrel Bathmen

~

Op zoek naar een mooie locatie voor uw eindejaarsborrel? Boode in Bathmen heet u van harte welkom. Wilt u liever een eindejaarsborrel op uw eigen gekozen locatie? Dan komen wij graag naar u toe.

Eindejaarsborrel Bathmen

~

Het jaar loopt weer ten einde en dat is een mooi moment om met collega’s terug te blikken en vooruit te kijken onder het genot van een lekker drankje of een heerlijk diner. Dat kan bij Boode in Bathmen! Liever borrelen op uw eigen vertrouwde locatie? Dan komen we naar u toe!

eindejaarsborrel Gelderland

Eindejaarsborrel bij Boode in Bathmen

~

Zoekt u een mooie locatie om uw eindejaarsborrel te houden? Dan bent u bij Boode in Bathmen aan het juiste adres. Wij hebben meerdere zalen die allemaal een eigen stijl en capaciteit hebben. Daarnaast kunnen de verschillende zalen volledig aan uw wensen worden aangepast. De verschillende zalen bij Boode in Bathmen zijn:
De Grote Zaal
Serre
BrinXs
Grand Café
Lounge Bar
Piccolo

Wilt u alle zalen in één overzicht zien? Kijk dan bij het overzicht van al onze zalen.

nieuwjaarsborrel boode Zaal Boode Serre

Een eindejaarsborrel op uw eigen locatie

~

Heeft u grote productieruimte, een nieuwe bedrijfskantine, een stijlvolle showroom of een andere mooie locatie? Wij komen net zo graag naar u toe om uw eindejaarsborrel te verzorgen! We kleden de ruimte mooi aan en serveren heerlijke hapjes en drankjes. Of wat dacht u van een uitgebreid diner? Muzikale omlijsting gewenst? Wij boeken die leuke zanger, muzikant of DJ voor u!

Over op bedrijfsfeest Overijssel

Wilt u meer informatie?

~

Of u nu een eindejaarsborrel op uw eigen locatie wilt of bij ons in Bathmen, wij verzorgen het graag voor u. Samen bespreken we uw wensen rondom de sfeer, het entertainment en het eten en drinken. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Wij komen graag met u in contact.

WordPress Image Lightbox Plugin