Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Eindejaarsbijeenkomst Gelderland

~

Wilt u graag een eindejaarsbijeenkomst in Gelderland organiseren? Bood in Bathmen regelt het graag. Dit kan op onze locatie of uw eigen locatie.

Eindejaarsbijeenkomst in Gelderland

Een mooi jaar verdient een mooie afsluiting samen met uw collega’s.  Voor uw eindejaarsbijeenkomst bent u van harte welkom bij ons in Bathmen, maar we komen net zo graag naar uw eigen locatie in Gelderland.

Eindejaarsbijeenkomst Gelderland – Onze locatie

Wilt u graag uw eindejaarsbijeenkomst op onze fantastische locatie organiseren? U heeft de keuze uit meerdere zalen, elk met zijn eigen charme. Onderstaand een korte introductie. Wilt u graag meer informatie over onze zalen? Bekijk dan het overzicht van al onze zalen.

Kerstbijeenkomst man kampvuur

De Grote zaal

~

De Grote zaal is geschikt voor feesten vanaf 100 personen en beschikt over een podium waar bands en DJ’s zich helemaal thuis voelen. De grote dansvloer voor het podium ligt er uitnodigend bij. De trendy verlichting kan naar verschillende kleuren worden aangepast. Uniek element in de zaal is de bar die verplaatst kan worden middels luchtdruk, zodat de zaal groter of kleiner gemaakt kan worden, passend voor het aantal personen.

Gedekte tafels in de Grote zaal eindejaarsborrel Gelderland

Serre

~

De Serre is een prachtige lichte ruimte. De Serre heeft een eigen ingang. Daarbij is er een eigen garderobe, toiletten, eigen terras en een rookruimte. De Serre is vooral geschikt om heerlijk te dineren en te borrelen.

Zaal Boode Serre nieuwjaarsborrel boode

BrinXs

~

De BrinXs bevindt zich op de eerste verdieping. Deze zaal is ideaal om te feesten, borrelen of dineren en heeft een geweldig ‘world at your feet’ terras. Centraal in de zaal staat de bar. Daarnaast is er uiteraard een dansvloer om met de voetjes van de vloer te gaan.

Grand Café

Het Grand Café bevindt zich in de kelder en is zeer geschikt om te feesten en te borrelen. De lange bar beslaat één zijkant van de zaal en er is een grote dansvloer en kleurrijke discoverlichting aanwezig.

bedrijfsbijeenkomst zalen Grand Cafe bedrijfsbijeenkomst zalen Grand Cafe

Lounge Bar

~

Onze Lounge Bar is geschikt voor kleinere gezelschappen. Deze zaal heeft een trendy bar en de eye catcher is het fantastische LED-plafond met meer dan 1500 lampjes. Deze is in kleur en patroon aan te passen. Dit alles maakt het een perfecte locatie om te chillen, loungen, borrelen of te feesten.

Nieuwjaarsborrel Deventer loungebar Boode Foto loungebar eindejaarsborrel Gelderland

Eindejaarbijeenkomst Gelderland - Uw eigen locatie

~

Uw eigen showroom of uw vertrouwde bedrijfskantine kunnen natuurlijk ook het decor zijn voor uw eindejaarsbijeenkomst . Wij komen graag naar uw locatie in Gederland toe en nemen u graag alles uit handen. We verzorgen niet alleen heerlijke hapjes en drankjes, maar de bediening, het entertainment en de aankleding. Natuurlijk wordt alles volledig afgestemd op uw wensen.

Uw eindejaarsbijeenkomst

~

Boode speelt graag een rol in de organisatie van uw eindejaarsbijeenkomst, of dit nou op onze locatie is of op uw locatie. De bijeenkomst wordt tot in de puntjes geregeld zodat u en uw gezelschap zorgeloos kunnen genieten. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat Boode aan uw eindejaarsbijeenkomst kan toevoegen?

WordPress Image Lightbox Plugin