Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Eindejaarsbijeenkomst - nieuwjaarsreceptie Deventer

~

Ook voor de afsluiting van het jaar kunt u bij Boode in Bathmen terecht. Voor uw eindejaarsbijeenkomst verwelkomen wij u graag op onze locatie of op uw eigen locatie.

Eindejaarbijeenkomst Deventer - Boode in Bathmen

~

Wilt u graag uw jaar goed afsluiten met uw collega’s? Kom dan naar Boode in Bathmen. Kies bijvoorbeeld  voor een hapje en een drankje, een heerlijk diner of een spetterend feest. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw eindejaarsbijeenkomst.

Man met dienblad kerstborrel

Onze zalen

~

Wilt u uw eindejaarsbijeenkomst buiten de deur organiseren? Bij Boode in Bathmen heeft elke zaal zijn eigen charme.

De Grote zaal

~

De Grote zaal is geschikt voor feesten vanaf 100 personen en beschikt over een podium waar bands en DJ’s zich helemaal thuis voelen. De grote dansvloer voor het podium ligt er uitnodigend bij. De trendy verlichting kan naar verschillende kleuren worden aangepast. Uniek element in de zaal is de bar die verplaatst kan worden middels luchtdruk, zodat de zaal groter of kleiner gemaakt kan worden, passend voor het aantal personen.

Gedekte tafels in de Grote zaal eindejaarsborrel Gelderland

Serre

~

De Serre is een prachtige lichte ruimte. De Serre heeft een eigen ingang. Daarbij is er een eigen garderobe, toiletten, eigen terras en een rookruimte. De Serre is vooral geschikt om heerlijk te dineren en te borrelen.

nieuwjaarsborrel boode Zaal Boode Serre

BrinXs

~

De BrinXs bevindt zich op de eerste verdieping. Deze zaal is ideaal om te feesten, borrelen of dineren en heeft een geweldig ‘world at your feet’ terras. Centraal in de zaal staat de bar. Daarnaast is er uiteraard een dansvloer om met de voetjes van de vloer te gaan.

Grand Café

~

Het Grand Café bevindt zich in de kelder en is zeer geschikt om te feesten en te borrelen. De lange bar beslaat één zijkant van de zaal en er is een grote dansvloer en kleurrijke discoverlichting aanwezig.

bedrijfsbijeenkomst zalen bedrijfsbijeenkomst zalen Grand Cafe

Lounge Bar

~

Onze Lounge Bar is geschikt voor kleinere gezelschappen. Deze zaal heeft een trendy bar en de eye catcher is het fantastische LED-plafond met meer dan 1500 lampjes. Deze is in kleur en patroon aan te passen. Dit alles maakt het een perfecte locatie om te chillen, loungen, borrelen of te feesten.

Nieuwjaarsborrel Deventer loungebar Boode bedrijfsbijeenkomst zalen Lounge bar

Eindejaarbijeenkomst Deventer - Uw eigen locatie

~

Wilt u graag gebruik maken van uw eigen locatie? Ook dan bent u bij Boode aan het juiste adres. We komen graag naar u toe. We zijn gespecialiseerd in full service catering. Dit houdt in dat we niet alleen het eten en drinken verzorgen, maar ook de bediening, de aankleding en het entertainment. U hoeft dan nog maar één ding te doen en dat is genieten!

Uw eindejaarsbijeenkomst

~

Boode in Bathmen regelt uw eindejaarsbijeenkomst tot in de puntjes, zodat u en uw gezelschap zorgeloos kunnen genieten. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat Boode in Bathmen voor uw eindejaarsbijeenkomst kan betekenen?

WordPress Image Lightbox Plugin