Bedrijfsbijeenkomst
Eindejaarsborrel bij Boode

Eindejaarsbijeenkomst in Bathmen

~

Wij organiseren het gehele jaar evenementen op onze eigen locatie in Bathmen, maar ook op externe locaties. Voor de afsluiting van het jaar kunt u ook bij ons terecht. Wilt u graag een eindejaarsbijeenkomst in Bathmen organiseren? Ook dit kan op onze locatie of uw eigen locatie.

Eindejaarbijeenkomst in Bathmen - Boode in Bathmen

~

Wilt u het jaar goed afsluiten met collega’s? Kom naar Boode in Bathmen en geniet bijvoorbeeld een borrel, diner of feestavond terwijl u napraat over wat het afgelopen jaar heeft gebracht. Wij denken graag met u mee over de invulling van eten, drinken en entertainment.

Onze zalen

~
Elk van onze zalen heeft zijn eigen charme. Er is dus altijd een zaal die perfect is voor uw gezelschap!

De Grote zaal

~

Pakt u groots uit? Onze Grote zaal is geschikt voor feesten, borrels en diners vanaf 100 personen. De zaal beschikt over een podium waar DJ’s en bands zich helemaal thuis voelen. De grote dansvloer voor het podium nodigt uit om met de voetjes van de vloer te gaan. De trendy verlichting kan naar de gewenste kleur worden aangepast. Uniek element in de zaal is de bar die verplaatst kan worden middels luchtdruk, zodat de zaal grote of kleiner gemaakt kan worden, passend voor het aantal personen.

eindejaarsborrel Gelderland Gedekte tafels in de Grote zaal

Serre

~

De Serre is een prachtige lichte ruimte met een eigen ingang. Daarbij is er een eigen garderobe, toiletten, eigen terras en een rookruimte. De Serre is bij uitstek geschikt om heerlijk te dineren en te borrelen.

Zaal Boode Serre nieuwjaarsborrel boode

BrinXs

~

De BrinXs bevindt zich op de eerste verdieping. Deze zaal is ideaal om te feesten, borrelen en dineren en beschikt over een fantastisch ‘world at your feet’ terras. Centraal in de zaal staat de bar. Daarnaast is er uiteraard een ruime dansvloer.

Foto zaal BrinXs Boode Foto BrinXs eindejaarsborrel Gelderland

Grand Café

~

Het Grand Café bevindt zich in de kelder en is zeer geschikt om te feesten en te borrelen. De lange bar beslaat één zijkant van de zaal en er is een grote dansvloer en kleurrijke discoverlichting aanwezig.

bedrijfsbijeenkomst zalen Grand Cafe bedrijfsbijeenkomst zalen Grand Cafe

Lounge Bar

~

Onze Lounge Bar is geschikt voor kleinere gezelschappen. Deze zaal heeft een trendy bar en de eye catcher is het fantastische LED-plafond met meer dan 1500 lampjes. Deze is in kleur en patroon aan te passen. Dit alles maakt het een perfecte locatie om te chillen, loungen, borrelen of te feesten.

Foto loungebar eindejaarsborrel Gelderland Nieuwjaarsborrel Deventer loungebar Boode

Chef’s Table

~

Dineren met een klein gezelschap? Neem dan plaats aan onze Chef’s Table. Deze tafel staat in het culinaire hart van Boode, de keuken. Onze koks zullen u verrassen met de heerlijkste gerechten.

Bar Boode bedrijfsfeest foto Foto Boode Chef's Table

Eindejaarbijeenkomst in Bathmen - Uw eigen locatie

~

Liever een eindejaarsbijeenkomst op uw eigen locatie organiseren? Ook dan staan wij van Boode klaar om u volledig te ontzorgen. Het enige dat we van u nodig hebben is een locatie, de rest verzorgen wij. Denk bijvoorbeeld aan een winkelpand, een personeelsruimte of een productiehal. Zodra wij uw locatie zien beginnen bij ons de ideeën te borrelen. We verzorgen  niet alleen het eten en de drankjes, maar ook de bediening, aankleding en entertainment, dus u hoeft maar één ding te doen en dat is genieten!

Uw eindejaarsbijeenkomst

~

Wilt u graag een eindejaarsbijeenkomst organiseren in Bathmen of omgeving? Wij kijken graag samen met u hoe we invulling kunnen geven aan deze speciale bijeenkomst. Samen met u komen wij graag tot een eindejaarsbijeenkomst die u en uw collega’s nog lang bij zal blijven. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd de verschillende mogelijkheden?

WordPress Image Lightbox Plugin