Bedrijfsbijeenkomst
bedrijfsbijeenkomst

Bouwvakborrel in Deventer

~

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bouwvakborrel in Deventer? Kom naar Boode in Bathmen, gelegen onder de rook van Deventer op een steenworp afstand van de A1. Begin de vakantie goed en neem onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes samen met uw collega’s uw vakantieplannen door.

Geweldige zalen

~

Bij Boode hebben we 6 sfeervolle zalen beschikbaar. Of u de bouwvakborrel nou klein of groot wilt aanpakken, alles is mogelijk bij ons! Iedere zaal heeft zijn eigen capaciteit en sfeer. Neem eens een kijkje:

Kijk hier voor het overzicht van al onze zalen.
Liever een borrel op uw eigen locatie? Laat dan de catering door ons verzorgen! Wij nemen u graag alles van A tot Z uit handen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

bedrijfsfeest organiseren Catering

Food & drinks

~

Bij een bouwvakborrel horen natuurlijk verkoelende biertjes, maar eten mag ook niet ontbreken. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van borrelhapjes, maar wat dacht u van een barbecue? Heerlijke stukken mals vlees die door onze koks worden bereid op onze Green Egg. Daarbij smaakt dat biertje extra goed! Liever een buffet? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Origineel personeelsfeest overijssel eten

Meer informatie

~

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor uw bouwvakborrel.

WordPress Image Lightbox Plugin