Bedrijfsbijeenkomst

"More than a meeting"

+

“More than a meeting”, dat is het uitgangspunt van Boode in Bathmen voor alle bijeenkomsten. Te beginnen met de uitstekende bereikbaarheid van Boode; direct aan de A1, op de grens van de provincies Overijssel en Gelderland. Ideaal wanneer uw mensen uit Apeldoorn, Zutphen, Deventer of de regio’s Salland en Twente komen, maar ook Amsterdam is slechts een uur rijden. Geen zorgen over parkeren. Dat kan bij Boode voor de deur, geheel kosteloos. Al onze zalen zijn voorzien van draadloos internet en gratis WiFi.

Business and pleasure

~

Na een hele dag brainstormen en discussiëren moet de innerlijke mens natuurlijk ook verzorgd worden. Geniet met uw hele gezelschap van een gezellige borrel met een heerlijk assortiment koude en warme hapjes of sluit af met een verrukkelijk diner. Dat is toch een perfect einde van een inspirerende dag?

bedrijfsbijeenkomst, koffiebuffet

Let’s meet!

|

Alles wordt geheel afgestemd op uw wensen. U focust zich op de inhoud van de bijeenkomst, wij op alles er omheen. Bel ons op 0570-542600 of mail via info@boode.nl en wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Een competitief of ontspannend element aan uw vergaderdag toevoegen? Boode heeft bijzondere ideeën om hier zowel indoor als outdoor een invulling aan te geven.

Bijeenkomsten ,stropdas strikken
WordPress Image Lightbox Plugin