Bedrijfsbijeenkomst

Bedrijfsfeesten bij Boode

~

Proosten op een prachtig bedrijfsresultaat, waardering voor uw fijne medewerkers of een bijzonder jubileum. Boode in Bathmen is the place to be om dit te vieren! Wij verzorgen bedrijfsfeesten in alle denkbare varianten. Groots en spetterend in één of meerdere van onze 7 prachtige zalen: met een swingende topband, een good looking DJ die ook nog eens lekkere muziek draait, een mooi buffet (of nog leuker, een walking dinner), koele drankjes en last but not least een optreden van een landelijk bekende zanger of zangeres. Leuk om de directie ook eens in Dirndl of Lederhose te zien? We love themafeesten zoals “Après-ski” of “Oktoberfest”! Of gaan we “Back to the sixties”, schitteren tijdens de “Glitter & Glamour Party” of los tijdens de “Hollandse Avond”?

bedrijfsfeest organiseren

Een topfeest met alle collega’s

+

Inspiratie voor een middelgroot feest? Denk aan een heerlijke bbq van onze Big Green Egg of een walking dinner. Perfect om aansluitend bijvoorbeeld een leuke activiteit te doen in de hippe BrinXs. Denk bijvoorbeeld aan een feestquiz, of een spreekwoordelijke ‘reis om de wereld’. Behalve dat het supergezellig is ook nog eens goed voor de teambuilding! En na al dat heerlijke eten en die hoofdbrekende vragen en opdrachten natuurlijk lekker dansen!

U werkt met een kleine groep collega’s? Wat dacht u van een kijkje in Boode’s culinaire hart? Dineren aan Chef’s Table, meekijken hoe uw gerechten bereid worden en wellicht mag u zelf ook nog even de pollepel hanteren. Uw bedrijf is uniek, dus dat is uw personeelsfeest ook! Bel 0570-542600 of mail ons info@boode.nl voor een afspraak en we nemen graag alle mogelijkheden met u door.

bedrijfsfeest organiseren bedrijfsfeest oost nederland bedrijfsbijeenkomst bedrijfsfeesten 3
WordPress Image Lightbox Plugin