Bedrijfsbijeenkomst
Boode Bedrijfsfeest Gelderland

Bedrijfsfeest Overijssel - Boode in Bathmen

~

Een bijzondere mijlpaal bereikt met uw bedrijf? Dan is een personeelsuitje of een bedrijfsfeest wel op zijn plaats. Bij Boode in Bathmen zit u goed om dit te vieren! Bij ons is (bijna) niets te gek en wij staan open voor al uw ideeën. Wat dacht u van een heerlijk buffet en aansluitend een knallend feest met DJ? Of u nu met een grote groep collega’s komt, of juist alleen de mensen van uw afdeling, bij Boode in Bathmen is alles mogelijk.

Al onze zalen voor uw bedrijfsfeest in Overijssel

~

Wilt u met uw medewerkers eens een gezellige borrel houden op een andere plek dan uw kantoor? Of uw collega’s beter leren kennen op een sfeervolle locatie? Bij Boode in Bathmen bent u van harte welkom. Onze 6 zalen staan geheel tot uw beschikking en kunnen helemaal naar uw wensen worden ingericht. Al onze zalen beschikken over hun eigen indeling en capaciteit.

Van sfeervol klein tot grootse gezelligheid:

De Grote zaal
Grand Café
Serre
Lounge Bar
Piccolo
BrinXs

Kijk hier voor het overzicht van al onze zalen.

Boode bar bedrijfsfeest organiseren bedrijfsbijeenkomst zalen Grand Cafe

Bedrijfsfeest op uw locatie in Overijssel?

~

Blijft u liever op uw eigen locatie voor uw bedrijfsfeest? Of heeft u al een waanzinnige locatie gevonden maar zoekt u nog een bedrijf om de catering op zich te nemen? Bij Boode in Bathmen is dit geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in full service catering. Onze koks bereiden heerlijke hapjes, of een uitgebreid diner en onze obers komen langs met koude drankjes. Ondertussen verzorgt een swingende band of hippe DJ de muziek, want er moet natuurlijk gedanst worden! Om het plaatje compleet te maken zorgen wij voor de aankleding en decoratie om de juiste sfeer te creëren. U regelt de locatie, wij regelen de rest!

Bedrijfsbijeenkomst locatie Nederland Bedrijfsbijeenkomst op locatie

Meer weten over het organiseren van een bedrijfsfeest?

~

Of u nu een bedrijfsfeest op uw eigen locatie wilt organiseren omdat u een prachtige bedrijfskantine heeft, of dat u naar onze locatie in Bathmen komt voor uw bedrijfsfeest in Overijssel. Wij zijn u graag van dienst. Graag bespreken wij onder het genot van een kop koffie uw wensen en ideeën. Op deze manier zorgen wij dat uw bedrijfsfeest een groot succes wordt! Wij komen graag met u in contact.

WordPress Image Lightbox Plugin