Bedrijfsbijeenkomst
bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsfeest op eigen locatie

~

Heeft uw bedrijf een prachtig resultaat behaald? Wilt u waardering tonen voor uw fijne medewerkers? Of wilt u een bijzonder jubileum vieren? Een feest is dan op zijn plaats. En wat is er dan mooier dan een bedrijfsfeest op uw eigen locatie?

Bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren

~

Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om een bedrijfsfeest op een eigen locatie te organiseren. Een bedrijfsfeest kan op allerlei manieren ingericht worden. Zo organiseren wij bijvoorbeeld heerlijke bbq’s met onze Big Green Egg, walking dinners en buffetten. Niet alleen het eten, maar ook de drankjes, de bediening en de aankleding worden door ons verzorgd. Een totaalplaatje dus. Hoe dat plaatje eruit moet komen te zien stemmen we graag in overleg met u af.

Bedrijfsbijeenkomst op locatie

Bedrijfsfeesten Boode

~

Ongeacht uw wensen, wij kunnen het waarmaken. U wilt een geslaagd bedrijfsfeest en wij gaan daarvoor zorgen. Wij van Boode organiseren bedrijfsfeesten op uw eigen locatie. U kunt genieten van een topband of een goede DJ of als afsluiter van de avond, een bekende zanger of zangeres. Is de casual outfit u te saai? Probeer dan eens een themafeest zoals “Back to the 60’s/70’s/80’s” of “Oktoberfest”. Dit kan in bijna elke ruimte op uw eigen locatie. Binnen niet voldoende ruimte? Dan plaatsen we toch een tent buiten?

Bedrijfsbijeenkomst locatie Nederland Bedrijfsbijeenkomst eigen locatie overijssel

Uw bedrijfsfeest is uniek

~

Uw bedrijf is uniek en uw bedrijfsfeest dus ook. Wij bespreken met u hoe het feest op uw locatie ingericht moet gaan worden. Bij Boode bruisen we van de ideeën. Wij stemmen uw bedrijfsfeest volledig af op uw wensen en regelen alles tot in de puntjes.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden?

~
WordPress Image Lightbox Plugin