Bedrijfsbijeenkomst
bedrijfsbijeenkomst

Bedrijfsfeest Gelderland - Boode in Bathmen

~

Heeft uw bedrijf iets te vieren? Boode in Bathmen is er voor u om uw feest tot in de puntjes te verzorgen. Bij Boode in Bathmen regelen wij alles voor uw bedrijfsfeest in Gelderland. Reserveer één van onze sfeervolle zalen of laat ons naar uw eigen prachtige locatie komen om u een onvergetelijke avond te bezorgen!

Onze zalen voor uw bedrijfsfeest in Gelderland

~

Al onze zalen kunnen wij helemaal naar uw wensen inrichten. Zo blijft uw bedrijfsfeest in de stijl van uw bedrijf. Bestaat uw bedrijf uit meerdere vestigingen met veel werknemers? Dan is het natuurlijk fijn om een ruime zaal te hebben waar iedereen zich prettig voelt, of misschien zelfs meerdere zalen. Boode in Bathmen beschikt over 6 prachtige zalen waar alles mogelijk is. Van klein en intiem, tot een groot knalfeest! Onze zalen beschikken ieder over hun eigen identiteit.

Neem alvast een kijkje welke zaal het beste bij uw wensen past:

bedrijfsbijeenkomst zalen de grote zaal bedrijfsfeest organiseren bedrijfsbijeenkomst zalen Grand Cafe

Bedrijfsfeest op locatie in Gelderland?

~

Wilt u uw bedrijfsfeest in Gelderland liever op een eigen locatie vieren? Dan komen wij met al onze spullen naar uw locatie toe! Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Van heerlijk eten en drinken, tot aankleding en decoratie. Beeld u eens in: het is een mooie zomeravond en bij aankomst ziet u de mooi verlichte spantent al staan met daaronder statafels en gezellige zitjes. Een vriendelijke ober overhandigt u een feestelijk glas bubbels. De gehele avond worden u de heerlijkste hapjes voorgeschoteld en als u zin heeft in een tropische cocktail of een frisse gin tonic hoeft u alleen maar naar de cocktailbar te lopen waar alles voor uw neus bereidt wordt. Daarmee zijn we er nog niet. Met z’n allen een leuke activiteit doen of de hele avond met de voetjes van de vloer? Wij boeken het entertainment voor u! Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest slaagt!

Meer weten over het organiseren van een bedrijfsfeest?

~

Bent u nieuwsgierig naar de talloze mogelijkheden die Boode in Bathmen te bieden heeft voor uw bedrijfsfeest in Gelderland? Of wilt u eens met ons om de tafel om uw ideeën te bespreken? Wij komen graag met u in contact.

WordPress Image Lightbox Plugin