Bedrijfsbijeenkomst
Bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsfeest Deventer

~

Iets te vieren? Of gewoon zomaar even eruit met uw medewerkers? Boode in Bathmen is the place to be om dit te doen! Bestaat uw bedrijf 50 jaar? Bestaat uw bedrijf uit meerdere vestigingen en wilt u één groot feest op een goed bereikbare locatie? Of heeft u een andere reden voor een bedrijfsfeest? Bij Boode in Bathmen bent u van harte welkom! Wij beschikken over 6 prachtige zalen die geheel naar uw eigen wens aangekleed kunnen worden. De voetjes van de vloer en tegelijkertijd genieten van heerlijke hapjes? Of misschien nog leuker, een walking dinner of een barbecue!

Onze zalen

~

Wij 6 sfeervolle zalen beschikbaar. Al onze zalen kunnen helemaal naar uw wens worden ingericht om op deze manier uw bedrijfsfeest helemaal in de stijl van uw bedrijf te houden. Komt u met een grote groep collega’s of wilt u juist liever met een selecte groep collega’s een bedrijfsfeest houden? Al onze zalen hebben een eigen capaciteit en sfeer. Voor uw originele bedrijfsfeest hebben wij de volgende zalen beschikbaar:

Voor al onze zalen kijk dan bij het overzicht van al onze zalen.

Liever een catering op locatie?

Bar Boode Bedrijfsbijeenkomst bedrijfsbijeenkomst zalen Grand Cafe

Bedrijfsfeest op locatie in Deventer?

~

Houdt u uw bedrijfsfeest liever op uw eigen locatie? Ook dat is geen probleem voor ons. We komen gewoon naar u toe! Wij verzorgen heerlijke hapjes en drankjes op uw locatie en  zorgen dat uw bedrijfsfeest tot in de puntjes geregeld wordt. Naast het heerlijke eten en drinken zorgen wij ook voor de aankleding en het meubilair. Zo ontstaat er een mooi compleet bedrijfsfeest. Heeft u zelf leuke ideeën voor een origineel bedrijfsfeest? Of heeft u activiteiten in gedachten? Wij luisteren graag en denken met u mee!

Zaal bedrijfsfeest Gelderland Boode

Meer weten over het organiseren van een bedrijfsfeest?

~

Wilt u uw ideeën voor een bedrijfsfeest met ons bespreken? Of horen wat wij allemaal in gedachten hebben om een geweldig bedrijfsfeest te organiseren? Wij komen graag met u in contact.

WordPress Image Lightbox Plugin