Bedrijfsbijeenkomst
Over op bedrijfsfeest Overijssel

Bedrijfsborrel Deventer

~

U kunt er natuurlijk voor kiezen om een bedrijfsborrel te organiseren in uw eigen kantine. Maar waarom kiest u niet eens voor een nieuwe, verfrissende locatie, zodat u even helemaal ontsnapt aan de hectiek op het eigen kantoor? Bovendien kan een nieuwe locatie zorgen voor nieuwe ideeën.

Zes geweldige zalen

~

Bij Boode in Bathmen kunt u in een inspirerende omgeving samenkomen met collega’s. Wij regelen voor u een ontspannen bedrijfsborrel zodat u en uw collega’s in een andere omgeving gezellig kunnen praten onder het genot van een hapje en een drankje en elkaar in een andere setting beter kunnen leren kennen.

Op onze locatie in Bathmen hebben wij 6 sfeervolle zalen beschikbaar. Houdt u het liever klein? Of wilt u het juist groots aanpakken? Alles is mogelijk bij ons! Iedere zaal heeft zijn eigen capaciteit en sfeer. Neemt u anders zelf eens een kijkje bij onze zalen:

Kijk hier voor het overzicht van al onze zalen.
Wilt u de borrel toch liever op uw eigen locatie houden? Dan verzorgen wij graag de catering!

bedrijfsbijeenkomst zalen de grote zaal

Bedrijfborrel Deventer

~

Wij van Boode bieden u de ultieme gelegenheid voor uw bedrijfsborrel. Onze locatie ligt vlakbij de A1. Zo is het gemakkelijk voor u en al uw collega’s om ons te bereiken. En parkeren? Daar hoeft u zich zeker geen zorgen over te maken, dit kan namelijk kosteloos bij ons voor de deur. Ook zijn al onze zalen voorzien van draadloos internet en gratis WiFi.

Uw bedrijfsborrel organiseren

~

Wij organiseren uw bedrijfsborrel zo dat deze geheel afgestemd is op al uw wensen. Wilt u graag meer informatie over een bedrijfsborrel bij Boode in Bathmen? Neem dan gerust contact met ons op.

WordPress Image Lightbox Plugin