Bedrijfsbijeenkomst
bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsbijeenkomst

~

Vergaderen, brainstormen of knopen doorhakken vraagt om een inspirerende locatie. Boode in Bathmen biedt die en nog veel meer om uw bijeenkomst in welke vorm dan ook te laten slagen.

'Outside of the office'

+

U vraagt uw medewerkers “outside the box” te denken? Boode in Bathmen is een zeer inspirerende “outside of the office” locatie voor een geslaagde vergadering, brainstormsessie, presentatie, training, workshop, conferentie of cursus.

Tijdens uw bijeenkomst verzorgen we uiteraard heerlijke koffie met koekjes en een verfrissend glas water. De meeting onderbreken voor een heerlijke snack of afsluiten met een borrel of culinair diner? Mogelijkheden te over! We stellen graag een invulling op maat samen voor uw gezelschap. Neem hiervoor contact met ons op. Maak van “alle neuzen dezelfde kant op” vooral “alle frísse neuzen” en wissel het binnen zitten af met een uitdagende of gezellige teambuilding activiteit. Boode in Bathmen ligt op slechts 5 autominuten van Nederlands belangrijkste verkeersader de A1, maar vlakbij bossen en water die zich uitstekend lenen voor een serieuze of grappige uitdaging.

bedrijfsbijeenkomst home 2

Party time!

~

Het leven is een feest en dat mag óók gevierd worden met al uw geweldige medewerkers! Klein en intiem aan Chef’s Table of groots en spetterend in Boode’s Grote zaal. Een borrel in de Serre, een bbq-diner in de BrinXs of een themafeest in het Grand Café. We leggen graag onze ideeën en mogelijkheden aan u voor. Neem contact met ons op via info@boode.nl of 0570-542600. U wilt ook alle nevenvestigingen uitnodigen? Geen probleem, onze 7 sfeervol en smaakvol ingerichte zalen staan dan allemaal tot uw beschikking!

Bedrijfsbijeenkomst

Bij u op de zaak

+

Open dag, de trotse presentatie van een nieuw product, de opening van het nieuwe bedrijfspand, een bijzonder bedrijfsjubileum? Of een andere reden waarom u liever “thuis” blijft? Wij komen dan graag naar u toe en zorgen voor een fantastische aankleding van uw bedrijf(sruimte) en leggen uiteraard uw gasten in de watten met koele drankjes en verrukkelijke happerijen. Tip; Boode’s eigen prachtige food truck!

bedrijfsbijeenkomst home 3
WordPress Image Lightbox Plugin