Bedrijfsbijeenkomst
bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsbijeenkomst

~

Boode in Bathmen biedt alles om uw bedrijfsbijeenkomst te laten slagen. Van workshop of presentatie tot netwerkborrel en van diner tot spetterend bedrijfsfeest, bij ons bent u aan het juiste adres!

'Outside of the office'

+

U vraagt uw medewerkers “outside the box” te denken? Boode in Bathmen is een zeer inspirerende “outside of the office” locatie voor een geslaagde brainstormsessie, presentatie, training, workshop, conferentie of cursus.

Alles op maat

Wij vullen uw bijeenkomst in op basis van uw wensen. We verzorgen uiteraard heerlijke koffie en thee met koekjes en een verfrissend glas water. De meeting onderbreken voor een heerlijke snack of afsluiten met een borrel of culinair diner? Nog een leuke activiteit doen voor u aan tafel gaat? Allemaal mogelijk! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Escape Game? Dit interactieve outdoor spel kan in Bathmen gespeeld worden en is zeer geschikt voor teambuilding. Kijk hier voor meer informatie.
Mogelijkheden te over dus! We stellen graag een invulling op maat samen voor uw gezelschap. Neem hiervoor contact met ons op.

bedrijfsbijeenkomst home 2

Party time!

~

Het leven is een feest en dat mag óók gevierd worden met al uw geweldige medewerkers! Of dat er nu 20 of 500 zijn,  wij maken het onvergetelijk. Klein en intiem aan Chef’s Table of groots en spetterend in Boode’s Grote zaal. Een borrel in de Serre, een bbq op het dakterras van de BrinXs of een themafeest in het Grand Café. U wilt ook alle nevenvestigingen uitnodigen? Geen probleem, onze 7 sfeervol en smaakvol ingerichte zalen staan dan allemaal tot uw beschikking!

Bedrijfsbijeenkomst

Bij u op de zaak

+

Open dag, de trotse presentatie van een nieuw product, de opening van het nieuwe bedrijfspand, een bijzonder bedrijfsjubileum? Of een andere reden waarom u liever “thuis” blijft? Wij komen dan graag naar u toe en zorgen voor een fantastische aankleding van uw bedrijf(sruimte) en leggen uiteraard uw gasten in de watten met koele drankjes en verrukkelijke happerijen. Tip: Boode’s eigen prachtige food truck!

Meer informatie?

We leggen graag onze ideeën en mogelijkheden aan u voor. Neem contact met ons op via info@boode.nl of 0570-542600.

bedrijfsbijeenkomst home 3
WordPress Image Lightbox Plugin